image
Sursa foto: Getty Images

Kylian Mbappe a adoptat o nouă strategie în privința transferului la Real Madrid! Ce le-a spus coechipierilor de la PSG

Telenovela transferului lui Kylian Mbappe (22 de ani) de la PSG la Real Madrid a avut parte de mai multe răsturnări de situație.

După mutarea lui Lionel Messi pe Parc des Princes, în presă a fost dezvăluit faptul că francezul este hotărât să plece în această vară, deoarece și-ar dori să fie omul principal la clubul unde evoluează.

Cu toate acestea, cele două cluburi nu au ajuns însă la o înțelegere privind suma de transfer, iar șeptarul parizienilor ar fi adoptat recent o altă strategie. Conform publicației spaniole AS, Mbappe le-ar fi comunicat coechipierilor faptul că își va duce la bun sfârșit contractul cu PSG, valabil până în vara viitoare.

Astfel, fanii parizienilor vor avea șansa să vadă în acest sezon cel mai scump trio din istoria fotbalului, format din Neymar, Lionel Messi și Kylian Mbappe. Rămâne, însă, de văzut dacă francezul își va prelungi contractul la anul sau va pleca gratis pe Santiago Bernabeu.

Suporterii fostei campioane din Ligue 1 sunt nemulțumiți de faptul că Mbappe întârzie să semneze prelungirea contractului cu PSG și l-au fluierat pe internaționalul din Hexagon. Totul s-a încheiat însă când a început magia lui Kylian Mbappe!

În minutul 25 al meciului cu Strasbourg (4-2), francezul și-a trecut numele pe lista marcatorilor, iar două minute mai târziu l-a servit excelent pe Draxler care a avut de îndeplinit o simplă formalitate.

În minutul 85, Kylian Mbappe i-a recucerit definitiv pe fanii PSG-ului și le-a închis gura contestatarilor. Starul de pe Parce de Princes a luat pe cont propriu o acțiune pe flancul drept al atacantului parizienilor, a trecut în viteză de un adversar și i-a pasat decisiv în fața porții lui Sarabia, care a închis tabela.

Cu Neymar, Messi și Di Maria în tribune, Kylian Mbappe a fost ”vioara întâi” în atacul lui PSG la partida contra celor de la Strasbourg. Fanii grupării din capitala Franței sunt convinși că ”idolul” lor tărăgănează discuțiile privind semnarea unui nou acord pentru că își dorește să plece la Real Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: