(stop cadru) Moderatori și șefi nerecunoscuți: „Hai nu faceți circul acesta, se uită lumea la noi”

Schimb de replici la consultările publice organizate de Comisia Juridică pe marginea Proiectului pentru modificarea Legii Procuraturii. Deputatul PAS Vasile Grădinaru i-a cerut lui Sergiu Litvinenco să modereze ședința, după ce Vasile Bolea a intervenit. Deputatul BECS a întrebat „de când un membru al Comisiei este moderator”. „Replicile le dăm mai pe urmă, la început dăm voie să se expună fiecare. Și vă rog să nu monopolizăm”, a replicat Litvinenco.

Foto: captură video

„Domnul Litvinenco, hai vă rog că a venit domnul Bolea și o face pe șeful”, a spus Grădinaru.

„Domnule Grădinaru, dar dumneavoastră, calm și atunci când o să ridicați mâna, poftim și la subiect în primul rând”, a spus Bolea.

„Vă rog să nu întrerupeți moderatorul, să nu fiți obraznic, ați întârziat și puneți întrebări care nici nu ați auzit, eu vă rog”, a adăugat Grădinaru.

În replică Bolea a spus: „Obrăznicia este de partea voastră. De când domnul Litvinenco fiind simplu membru de Comisie poate să fie moderator”

În discuția a intervenit și deputatul PAS.

„Domnule Bolea, hai vă rog nu faceți circul acesta, se uită lumea. Propun replicile să le lăsăm mai la sfârșit, iar la început lăsăm să se expună fiecare”, a spus Litvinenco.

În final, Bolea a menționat despre regulamentul Parlamentului, potrivit cărora în absența președintelui Comisiei, atribuțiile le preia vicepreședintele, iar Litvinenco i-a replicat că ei nu sunt la ședința Comisiei, dar la consultările publice pe marginea proiectului a proiectului care îi aparține.



Pub