(video) A parcat-o în curtea casei, a găsit-o pe Tik Tok: I-au furat mașina pentru „călătorii” și i-au dat foc pentru like-uri

Trei tineri, dintre care doi minori, locuitori din capitală au fost reținuți de poliție după ce au furat o mașină. Aceștia s-au plimbat cu mașina prin oraș, iar ulterior i-au dat foc, înregistrând tot momentul. Filmarea au publicat-o pe Tik Tok, pentru a adunat like-uri.

Foto: colaj

La 5 august curent, polițiștii au fost sesizați de un bărbat în vârstă de 42 de ani, comunicând că i-a fost răpit automobilul de marca „Nissan Micra Hatchback”, care era parcat în curtea blocului de locuit de pe str. Bogdan Voievod. Suma prejudiciului a fost estimată de către proprietarul unității de transport la 32 de mii de lei.

În cadrul acțiunilor ofițerii de investigație, au stabilit că suspecții au făcut filmulețe video cum se plimbă cu automobilul răpit, iar ulterior i-au dau foc și l-au abandonat. Toate imaginile video le-au postat pe o rețea de socializare. Urmare a măsurilor demarate de ofițerii de investigație și urmărire penală, suspecții au fost reținuți și escortați la inspectorat pentru audieri.

Cei trei și-au recunoscut vina comunicând că au furat automobilul pentru a se plimba prin oraș, iar după le-a venit ideea de a face video, pentru like-uri. Tinerii nu sunt la prima abatere anterior fiind cercetați penal pentru infracțiuni similare și jafuri.

Actualmente tânărul de 18 ani este plasat în arest pentru 30 de zile iar minorii sunt cercetați penal în stare de libertate. Aceștia sunt cercetați penal pentru „Răpirea mijlocului de transport”, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de la 29 000 la 67 500 lei sau cu închisoare de la 3 la 5 ani.



Pub