(video) Al patrulea moldovean, evadat dintr-o pușcărie din Rusia, a fost prins: Killerul „regelui mezelurilor”, singurul care încă e în căutare

Cel de-al 4-lea deținut, care a evadat acum două săptămâni dintr-o pușcărie din Federația Rusă, a fost prins de către organele de drept din Rusia, scrie presa din regiune. Acesta se ascundea într-o casă pe pământ, în regiunea Novgorod.

Foto: ria.ru

Alexandru Butnaru este cel de-al patrulea deținut, prins astăzi. Sursa menționează că singurul care a rămas în libertate este ucigașul „regelui mezelurilor”.

Doi dintre deținuții care au evadat dintr-o pușcărie din Federația Rusă au fost prinși de către organele de drept de la Moscova. Este vorba despre doi moldoveni, Denis Grozavu, în vârstă de 35 de ani și Ivan Țurcanu, în vârstă de 34.

Al treilea evadat - Nicolai Teterea s-a predat benevol poliției „de teama că oricum va fi găsit și reținut”.

Cinci deținuți au evadat, pe 6 august, dintr-un penitenciar din suburbia Moscovei, printre aceștia se numără un infractor periculos, reținut pentru că ar fi tras din arbaletă într-un om de afaceri din Rusia, iar ceilalți patru sunt moldoveni.


Pub