Lucrări de reparație curentă și întreținere a infrastructurii rutiere din capitală -18 august 2021

   1533

Primăria municipiului Chișinău informează că pe parcursul zilei de 18 august, a c., drumarii au intervenit pe străzile din capitală prin lucrări de salubrizare a infrastructurii rutiere, montarea bordurilor noi, frezarea și așternerea stratului de beton asfaltic, reabilitarea canalizării pluviale stradale și aplicarea marcajului rutier.

Astfel, Regia „Exdrupo" a continuat intervenția pe strada V. Belinski, aflată în reparație, precum și la salubrizarea stradală și a rețelei de canalizare pluvială pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. Traian; bd. Dacia, bd. Cuza - Vodă; bd. Decebal, str. Albișoara, str. Petricani, str. N. Dimo, str. Burebista, str. N. Zelinski, str. N. Titulescu.

Pe str. P. Zadnipru, str. Alba - Iulia, str. Praga, 82; str. Varșovia, 2 au fost executate lucrări de reabilitare a carosabilului.

De asemenea, în preajma instituțiilor educaționale din sectoarele Botanica, Centru și Râșcani au fost desfășurare lucrări de aplicare a marcajului rutier.

În context, municipalitatea îndeamnă conducătorii auto care traversează cartierele unde sunt anunțate lucrări de reparație a străzilor, să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.