Ce ai în geantă – asta se întâmplă și în viața ta, asta e soarta ta

18 Aug. 2021, 15:21
 // Categoria: Au Bani // Autor:  bani.md
18 Aug. 2021, 15:21 // Au Bani //  bani.md

Genții pe car eo purtăm i se mai spune sac, este o sumă, „sauma” în latină. Cuvântul însemna un pachet, cel care este atașat de șa. Sarcina unui pachet care îl iei la drum și această geantă conține ceea ce aveți nevoie; simbolic, destinul nostru se află acolo.

Femeile adoră gențile, pentru ele acesta este un simbol foarte important. Într-un fel, o femeie aduce un copil în lume în geantă, în burtă. Ea poartă o greutate bună în interiorul ei; aduce cu atenție și cu mare efort o persoană nouă.

Și o geantă bună, frumoasă și scumpă este un simbol protector al unei femei, amuleta ei, apotropia. A oferi femeii tale o geantă înseamnă recunoștință și protecție împotriva răului. Întărirea energiei feminine.

Uită-te la geantă – în cel mai larg sens al cuvântului. Poate fi un rucsac, o poșetă sau o servietă – este tot atât de „sauma”, o geantă. Ceea ce se află în el vă caracterizează viața și personalitatea. Și o influențează.

Purse handbag, bag Organizer, Keep Stuff Organized. Young woman in blue dress looking for Stuff in her handbag and drops it on the floor.

Este important să existe ordine în geantă. Este necesar să se arunce toate lucrurile inutile – treburi și obstacole inutile pe drumul vieții. Acesta este un haos devastator. Fură energie.

Așezați-vă lucrurile în compartimentele geantei. Aceasta va ordona viața. Facilitează luarea deciziilor.

În niciun caz nu ar trebui să aveți bani „aruncați” în geantă. Ar trebui să fie aranjați cu grijă, chiar dacă pare un fleac. În caz contrar, punga se va transforma într-o pungă de cerșetorie; bănuți și resturi. Trebuie să existe ordine în interiorul sacului. Puritate.

Biletele vechi folosite, bucăți de hârtie inutile, chitanțe te întorc în trecut și îți împovărează viața. Simbolic – poarți cu tine vechile probleme și griji inutile, trăiești în trecut.

Geanta trebuie să fie puternică, intactă – acesta este un semn al norocului și al furnizării de protecție de încredere. O geantă frumoasă te armonizează cu lumea, îmbunătățește atitudinea față de tine. Cu cât geanta este mai feminină și mai grațioasă, cu atât funcționează mai bine „energiile feminine”, proprietarul unei astfel de genti este feminin, ușor, armonios.

Un sac de afaceri ar trebui să fie cât mai scump posibil. Calitate superioară. Durabil. Aceasta este geanta ta de bani. Simbolul bunăstării financiare.

Nu trecem prin viață cu mâinile goale. Avem cu noi rezerva cu tot necesar – geanta noastră. Este bine să puneți simbolul dvs. personal în el. Pentru unii, este un stilou. Pentru unii, este o monedă. Pentru cineva – o pietricică de pe țărmul mării calde … Ar trebui să existe ceva personal într-o pungă, ceva care să fie plăcut și inspirat și să fie de înțeles numai pentru dvs.

Omul nu vine pe lume cu mâinile goale. Are o sarcină – responsabilitate și datorie. Greutăți și probleme. Dar, în același timp, deține și provizii. În geanta noastră există ceva care ne ajută să trăim.

Și umplem punga cu fapte bune pentru că drumul va continua. Și vom fi susținuți și hrăniți de ceea ce am adunat în geantă …

Acesta este un simbol atât de complex și antic.

Să începem să urmărim ce purtăm în geanta noastră? Și începeți să vă îmbunătățiți și să comandați viața dintr-o afacere mică – punând lucrurile în ordine în „sauma” dvs. Și dacă doriți schimbări pentru oportunități nio și mai bune, puteți cumpăra o nouă geantă de mână …

Realitatea Live

25 Apr. 2024, 11:37
 // Categoria: Actual // Autor:  Lupu Eduard
25 Apr. 2024, 11:37 // Actual //  Lupu Eduard

Jumătate dintre companiile imobiliare din Europa Centrală (49%) estimează că investițiile în domeniu vor crește în acest an și doar 19% se așteaptă la o scădere (față de 51% în 2023), pe fondul îmbunătățirii percepției cu privire la potențialul de creștere din această piață, potrivit studiului Deloitte Real Estate Confidence Survey for Central Europe 2024, citat în comunicatul de presă.

„De altfel, 40% din participanții la studiu anticipează o creștere a activității pe piață în acest an, față de 15% cu un an în urmă, iar proporția celor care prevăd o scădere s-a redus la 16%, de la 57% în 2023. În acest context, investitorii intenționează să se concentreze pe proiecte noi (31%) sau pe atragerea de fonduri pentru plasamente viitoare (19%). O treime dintre aceștia se așteaptă ca eficiența portofoliului lor să se îmbunătățească, de două ori mai mulți decât cei care estimează o deteriorare a acesteia. Sectorul industrial este în continuare perceput ca fiind cel mai competitiv (31%), urmat de cel rezidențial (21%)”, potrivit studiului Deloitte.

Conform comunicatului, în rândul dezvoltatorilor, cea mai importantă tendință în 2024 pare a fi reprofilarea pe alte segmente ale pieței, având în vedere că un sfert dintre aceștia iau în calcul o astfel de schimbare. Acest trend se manifestă cel mai pregnant printre dezvoltatorii de birouri și de spații comerciale – trei sferturi, respectiv jumătate dintre aceștia susțin că se vor concentra pe alte sectoare în 2024 (în principal active cu destinație mixtă sau proiecte rezidențiale pentru închiriere). Printre provocările cu care se confruntă dezvoltatorii în acest an se remarcă cele legate de finanțare (26%), urmate de cele care implică achiziția de terenuri pentru dezvoltări viitoare (23%), în perspectiva redresării economice, și de comercializare (18%).

„Temperarea activității din piața de birouri se remarcă și în România, încă din 2023, iar tranzacțiile care încă se mai derulează au ca obiect renegocierea contractelor de închiriere, cu accent pe flexibilizarea clauzelor, sau prelungirea perioadei contractuale. În schimb, în privința proiectelor de tip retail, piața locală se diferențiază de cea regională, dat fiind că există multe proiecte în derulare și apetit crescut pentru investiții pe acest segment, stimulate de perspectiva reducerii inflației și, implicit, de creșterea puterii de cumpărare a populației. Segmentul industrial beneficiază de perspective de creștere, date fiind situația geo-politică, stocul insuficient de astfel de spații la nivel național și fenomenul de friendshoring, respectiv tendința globală și regională de relocare sau, respectiv, de construire a diverselor unități de producție în statele aliate din punct de vedere politic”, a declarat Irina Dimitriu, Partener Reff & Asociații | Deloitte Legal, lider al serviciilor de consultanță pentru sectorul imobiliar în cadrul Deloitte România.

Deloitte derulează Real Estate Confidence Survey for Central Europe începând din 2019 pentru a afla percepția profesioniștilor din domeniu cu privire la evoluția pieței în regiune. La sondaj participă trei categorii de respondenți, respectiv dezvoltatori, investitori și consultanți specializați în domeniul imobiliar. La ediția din acest an au participat, în principal, jucători din Polonia (33%), Cehia (24%), Ungaria (10%), iar 24% dintre participanți operează pe mai multe piețe din Europa Centrală.

Pentru mai multe știri urmărește-ne pe TELEGRAM!

 
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Atmosferă de poveste la Târgul de Crăciun din Chișinău
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Construcția drumului de ocolire a satului Bahmut din raionul Călărași este în toi
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Expoziția sculptorului Virgil Scripcaru, la Chișinău
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Covor moldovenesc, „așternut” pe aleea Grigore Vieru din Capitală
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Târgul de cariere Chișinău 2021: Hai că variante există
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău
Expoziţia Internaţională World Press Photo, la Chișinău