(foto) Hai să savurăm sfârșitul verii în sala de spectacol! Teatrul Geneza Art a dat start celei de-a XII-a stagiuni

FotoJet – 2021-08-18T172538.684

Iubitorii de teatru sunt invitați în luna august la teatru! Așadar, Teatrul Geneza Art (TGA) deschide stagiunea a XII-a cu premiera „Jurnalul Pacientei” care este o producție teatrală cu o distribuție numeroasă de prestații actoricești, în acest sens, actorii teatrului ne promit că la acest spectacol suspansul este garantat, iar finalul ne va da peste cap toate așteptările.

„Jurnalul Pacientei”, în regia Danielei Burlaca, este un spectacol psihologic plin de suspans, o intrigă complicată și provocatoare, care pune în vizor o poveste despre crimă și pedeapsă pe motiv de iubire și traume emoționale. Tocmai din acest motiv, spectacolul poate fi un prilej deosebit și profund de a petrece într-o formulă artistică o seară de vară la teatru.

Contactați de către #diez, actorii teatrului independent Geneza Art, ne-au spus că deși pentru ei a fost un an pandemic complicat, dânșii au respectat cu corectitudine condițiile antiepidemice impuse de autorități, iar spectatorii venind la teatru au ținut cont cu strictețe de acestea.

Mai mult decât atât, spre deosebire de anii precedenți, echipa TGA s-a retras din scenă doar pentru o perioadă de 10 zile (și nu pentru o lună), pentru a-și readuna forțele și pentru a putea bucura publicul drag cu noutăți teatrale în cea de-a XII-a stagiune.

Actorii ne-au mărturisit că dorința lor cea mai mare este de a putea fi alături de spectatori pe timp de pandemie, de aceea, spectacolele TGA se vor desfășura cu respectarea tuturor normelor de protecție antiepidemice, iar dress code-ul principal este masca de protecție a spectatorilor!

AICI găsiți repertoriul pentru toată luna august!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Ilinca Televca
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente