fbpx

video, foto | „Tonno, salmono con salato”. Emilian Crețu se odihnește pe meleaguri italiene: Ce locuri a vizitat actorul

Emilian Crețu cucerește meleagurile italiene. Actorul a împărtășit cu urmăritorii săi mai multe momente din vacanța sa. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, prima destinație a actorului a fost Vaticanul. Acesta a postat pe Instagram mai multe fotografii de la Basilica San Pietro din Citta del Vaticano

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emilian Cretu (@emiliancretu05)

Ulterior, influencerul a ajuns și la plajă la Santa Marinella.

 

Emilian Crețu nu uită să-și încânte și papilele gustative. Astfel, acesta ajunge la un restaurant cu specific chinezesc.

„Iată așa, astăzi o să o dăm cu tono, con salmono, con salato”, a zis Crețu într-un story.

Ulterior, unul din cei mai urmăriți influenceri din Moldova ajunge la Tivoli pentru a vizita Villla d’Este – o vilă din secolul al XVI-lea, renumită pentru grădina renascentistă de pe dealul teraselor și mai ales pentru profunzimea sa de fântâni.  De asemenea, aceasta este un muzeu de stat italian și este listat ca patrimoniu mondial UNESCO.

Bruschetta, „crabo” sau rac ?

Cum să pleci din Italia fără a gusta spaghetti chiar din țara de origine a pastelor? Tocmai de asta actorul a ales să-și satisfacă pofta cu o porție de paste și produse de mare. Marea dilemă a lui Emilian a fost să identifice ce de fapt mănâncă.

„Cum se cheamă..nu bruschetta…dar „crabo”..” 

 

Citește și: foto | Emilian Crețu își ia adio de la viața de holtei? „V-am zis, dar nu ma credeați. Aici rămân, la Bălți!”

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button