Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Lucrări de reparație curentă și întreținere a infrastructurii rutiere din capitală -17 august 2021

   1481

 

Primăria municipiului Chișinău informează că pe parcursul zilei de 17 august, a c., drumarii intervin în continuare pe străzile din capitală unde sunt în desfășurare lucrări de frezare a asfaltului degradat și așternerea unui nou strat de beton asfaltic, reabilitarea canalizării pluviale stradale și aplicarea marcajului rutier.

Astfel, Regia „Exdrupo” intervine pe strada V. Belinski, aflată în reparație, prin lucrări de frezare a asfaltului degradat, salubrizarea părții carosabile, montarea bordurilor și a zidăriilor.

Tot pe artera menționată are loc ridicarea la cotă a grilajelor pentru canalizarea pluvială și salubrizarea rețelei. Lucrări similare se mai desfășoară pe str. Ismail, str. Ceucari, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și bd. Iu. Gagarin.

Pe bd. Cuza – Vodă, 39 și str. P. Zadnipru continuă lucrările de plombare a carosabilului.

De asemenea, sunt în desfășurare lucrări de aplicare a marcajului rutier în preajma instituțiilor educaționale din sectoarele Botanica, Centru și Râșcani.

În context, municipalitatea îndeamnă conducătorii auto care traversează cartierele unde sunt anunțate lucrări de reparație a străzilor, să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.