image
Sursa foto: Getty Images

PSG a pregătit oferta pentru Pogba! Cu ce salariu este ademenit lângă Messi, Mbappe și Neymar

Paul Pogba (28 de ani) a intrat în ultimul an de contract cu Manchester United și nu duce lipsă de oferte.

Se pare că francezul nu va continua pe Old Trafford, unde joacă din 2016. Cluburi precum Real Madrid și PSG îl ademenesc, iar proiectul parizienilor pare să fie cel mai atrăgător, având în vedere campania impresionantă de achiziții din această vară.

PSG se gândește deja la următoarea lovitură pe piața transferurilor și pregătește o ofertă pentru Pogba. Acesta ar putea câștiga la Paris aproximativ 600.000 de euro pe săptămână, adică aproape 31 de milioane de euro pe an, scrie The Independent.

Pogba se va afla la final de contract în iunie 2022 şi încă nu şi-a prelungit înțelegerea cu clubul englez, care ar urma să-l lase să plece liber peste un an dacă nu-şi va reînnoi angajamentul.

La 28 de ani, mijlocașul este pe lista mai multor echipe, printre care și PSG, însă Solskjaer nu crede în plecarea campionului mondial.

"Paul a revenit de la EURO 2020, este în formă şi la fel de pozitiv, aşa cum au fost şi discuţiile cu el", a spus managerul norvegian pentru presă, în ajunul meciului amical cu Everton, de pe Old Trafford.

"Eu cred că fiecare jucător se gândeşte că aici este locul cel mai bun pentru a câştiga trofee. Când semnezi pentru Manchester United, trebuie să te ridici la nivelul de provocare pe care acest lucru îl reprezintă", a mai spus tehnicianul norvegian.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: