image
Sursa foto: jurnal.md

Poliția a identificat taximetristul care și-a aruncat sacii cu gunoi la marginea drumului; Riscă o amendă usturătoare

Poliția a identificat taximetristul care a fost surprins cum aruncă mai mulți saci cu gunoi la marginea unui drum din sectorul Ciocana al capitalei. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 35 de ani și e locuitor al capitalei.

Ieri Jurnal.md a publicat imagini pe care le-a primit pe adresa redacției, din care se vedea cum bărbatul deschide portbagajul mașinii ticsite cu saci de gunoi și rând pe rând îi aruncă, apoi pleacă grăbit.

Poliția informează că în urma acțiunilor întreprinse de Inspectoratul auto de stat al secției supraveghere transport și circulație rutieră din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, bărbatul care a comis această contravenție a fost identificat.

Angajații poliției i-au întocmit un proces verbal în baza art.181 Cod Contravențional, pentru încălcarea regulilor de asigurare a curățeniei în localitățile urbane. Acesta riscă o amendă de la 18 la 36 de unităţi convenţionale, sau de la 900 la 1800 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii

Materialele acumulate urmează a fi transmise conform competenței la Comisia Administrativă din cadrul Preturii sectorului Râșcani.

ss

Noutăţile partenerilor

comentarii: