Mai multe produse FIGO, rechemate din cauza oxidului de etilenă: Iată care sunt acestea

Compania Forward International SRL recheamă produsele FIGO - băuturi răcoritoare care sunt produse de compania Maspex România. Compania producătoare a fost informată de unul dintre furnizorii săi cu privire la conținutul de oxid de etilenă, care depășește limitele premise de reglementările în vigoare, în unul din ingrediente utilizate la fabricarea băuturii răcoritoare. Acest fapt are impact asupra anumitor produse Figo, se arată într-un comunicat ANSA.

Foto:

„Având în vedere cantitățile extrem de mici utilizate, considerăm că nu există niciun risc pentru sănătatea consumatorilor, iar compania a decis rechemarea produselor doar pentru a elimina orice suspiciune din partea acestora.

Colaborăm cu autoritățile competente în materie de siguranță alimentară și cu clienții noștri vânzători cu amănuntul pentru a ne asigura că toți consumatorii sunt informați de rechemare”, anunță compania.

Sfaturi pentru consumatori:

„Dacă ați achiziționat unul sau mai multe dintre produsele impactate și doriți să solicitați rambursarea costului, vă rugăm să returnati, la magazinul de la care ați cumpărat, produsul sau ambalajul din loturile menționate în listă, până la data de 29.08.2021.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să contactați Maspex România la: sesizari@maspex.ro. Această rechemare a fost inițiată în interesul consumatorilor noștri.

Ne pare rău și ne cerem scuze sincere pentru orice neplăceri cauzate”.

Rechemarea se aplică numai pentru următoarele produse din imagini, din aceste magazine:





AsortimentData de expirareLot,
Figo 0.3 l mere-portocale mandarine,06.2022106191RP00
07.2022106201RP00

AsortimentData de expirareLot,
Figo 0.3 l multivitamine 06.2022106203RP00
07.2022106211RP00


Pub