ZityMall te invită la festivalul „Dor de școală” pe 21 și 22 august. Vino la târg școlar și concert!

ZityMall organizează Festivalul Dor de Școală pe 21 și 22 august. Festivalul va fi o combinație dintre târg școlar, activități distractive pentru copii și două concerte incendiare susținute de către Cleopatra Stratan și Iuliana Beregoi. Accesul la concert va fi gratuit pentru toată lumea prezentă în scuarul (parcarea) ZityMall.

Foto: Festivalul Dor de Școală

Festivalul „Dor de școală” va aduna numeroși comercianți și producători de produse de papetărie și birotică, uniforme, încălțăminte și ghiozdane școlare. Printre cei mai apreciați participanți la târg sunt: Crème Brulee, Vivi Art Boutique, Vestiti, Kawaii Cat, Bookstore etc. Aceștia te vor aștepta cu prețuri avantajoase și colecții noi de produse necesare pentru un an școlar fantastic!

Lista de cumpărături se va bifa rapid, mai ales că ai la dispoziție și oferta a două centre comerciale: ZityMall și Centrul Național de Încălțăminte Zorile. Aici vei găsi peste 120 de magazine cu îmbrăcăminte și încălțăminte, accesorii – gata să satisfacă chiar și cele mai sofisticate preferințe de stil.

Vei avea 2 zile de Festival, în care vei putea face confortabil cumpărături pentru școală de la A-Z, în timp ce copiii vor se vor bucura de activități culturale și multe surprize:

  • spectacole pentru copii
  • Ateliere de creație
  • Zoo corner
  • Face painting
  • Expoziție
  • Concert

Află programul activităților aici!

Program Festival „Dor de școală”:

21 august, ora 10:00 – 21:00
22 august, ora 10:00 – 21:00

Ambele zile de festival vor culmina cu concert GRATUIT susținut de Cleopatra Stratan și Iuliana Beregoi. Totuși, dacă esti printre cei mai înflăcărați fani ai interpretelor, îți sugerăm să procuri bilete VIP pentru a putea privi concertul de pe terasa ZityMall. Număr limitat de locuri. Doar biletele VIP sunt cu plată.


21 august, ora 20:00 – Cleopatra Stratan
22 august, ora 20:00 – Iuliana Beregoi

Procură online bilete VIP pe terasa ZityMall:

https://mticket.md/ro/festival-dor-de-scoala-682.html

https://www.entertix.md/evenimente/8697/festival-dor-de-scoala-21-22-august-2021-zity-mall-chisinau.html

Urmărește pagina de Facebook ZityMall pentru a afla programul și alte detalii importante.


Pub