15:42:22 18.04.2024
Stiri

Barbra Streisand critică dur filmul „A Star is Born” din 2018 cu Lady Gaga și Bradley Cooper

Actualitate 17.08.2021 20:14 Vizualizări2102 Autor: Ziarul National
Barbra Streisand critică dur filmul „A Star is Born” din 2018 cu Lady Gaga și Bradley Cooper


Barbra Streisand crede că remake-ul lui Bradley Cooper „a fost idee greșită”.

„A Star is Born” a apărut inițial în 1937, însă de atunci și până în prezent a avut parte de o serie de remake-uri. Una dintre ele i-a aparținut și Barbrei Streisand, care a recreat pelicula originală în 1976 alături de Kris Kristofferson. Cea mai nouă reinterpretare a filmului a venit în 2018, cu Lady Gaga și Bradley Cooper în rolurile principale.

În acest weekend, Barbra Streisand a vorbit în cadrul emisiunii The Sunday Project despre cea mai recentă a versiune a peliculei. Aceasta s-a arătat dezamăgită de distribuție și chiar a declarat că filmul „a fost o idee greșită”.

„La început, când am auzit că se va face din nou, am crezut că va fi cu Will Smith și Beyoncé și m-am gândit că va fi interesant. Că va fi diferit, că va avea un alt gen de muzică… am crezut că e o idee minunată. Așa că, am fost surprinsă să văd cât de mult seamănă cu versiunea pe care am făcut-o eu în 1976”, a declarat actrița.

Într-o prima fază, Streisand nu părea să fie deranjată de versiunea lui Bradley Cooper, el și Lady Gaga chiar dezvăluind faptul că Barbra le-a oferit „binecuvântarea” pentru a recrea filmul. Însă, lucrurile s-au schimbat atunci când pelicula a fost lansată, Streisand fiind dezamăgită de faptul că remake-ul seamănă mult prea tare cu varianta pe care aceasta a făcut-o în 1976. În plus, Barbra a declarat că și-ar fi dorit ca rolurile principale să fi fost interpretate de Beyoncé și Will Smith, nu de Lady Gaga și Bradley Cooper. Cu toate acestea, actrița a adăugat că nu poate nega întregul succes de care filmul s-a bucurat: a avut încasări de peste 436 de milioane de dolari și a câștigat premiul Oscar pentru melodia Shallow.

Bradley Cooper, care și-a făcut debutul regizoral cu „A Star is Born” a declarat că a ales-o pe Lady Gaga pentru rolul lui Ally, după ce i-a urmărit interpretarea acestei melodii din deschiderea Parker Institute for Cancer Immunotherapy în 2016, transmite elle.ro.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md