fbpx

Bălțiul are un „nou” primar, cel puțin până în septembrie

Edilul de Bălți, Renato Usatîi se retrage de la cârma municipiului cel puțin până în luna septembrie. Interimatul funcției de primar a fost preluat de către Nicolai Grigorișin, care deține și funcția de viceprimar.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Până la 1 septembrie voi îndeplini atribuțiile primarului municipiului Bălți. Trebuie dirijată activitatea serviciilor comunale, în condițiile în care au fost începute pregătirile de sezonul toamnă-iarnă. Continui să rezolv cele mai acute probleme ale orășenilor”, a scris Nicolai Grigorișin pe pagina sa de Facebook.

Grigorișin, membru al partidului lui Usatîi, a deținut funcția de primar de Bălți din luna 2018 până în octombrie 2019, după ce câștigase noile alegeri locale, care au fost provocate de demisia lui Renato Usatîi.

Amintim că după alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, Renato Usatîi a anunțat despre intenția sa de a demisiona, din cauza rezultatului electoral slab de la Bălți al formațiunii sale.

Ulterior, a plecat în vacanță, iar la revenire a anunțat că la 2 septembrie va organiza o adunare cu cetățenii pentru a face bilanțul activității sale în calitate de primar. Usatîi a mai menționat că va aborda și subiectul demisiei sale.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button