fbpx

Un nou Maraton de imunizare va fi organizat la Chișinău. Persoanele vizate și serurile disponibile

Pe 20 și 21 august, în intervalul orelor 08:00-17:00, la Centrul municipal de vaccinare de pe strada Petru Rareş, 18, se va desfășura cel de-al doilea Maraton de Vaccinare pentru cadrele didactice cu genericul „Hai la școală în siguranță”! La eveniment sunt așteptați să se imunizeze împotriva COVID-19 toți angajații din sistemul educațional din capitală: cadrele didactice și personalul auxiliar, informează Primăria municipiului Chișinău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Acțiunea are loc în contextul în care municipalitatea își propune asigurarea procesului educaţional cu prezenţa fizică în sălile de clasă a profesorilor şi elevilor.

Vineri, în prima zi a evenimentului, sunt invitate pentru imunizare cadrele didactice și personalul auxiliar din învăţământul general (şcoli, grădiniţe), iar sâmbătă sunt programați să primească serul anti-COVID-19 angajaţii Direcției generale pentru protecția drepturilor copilului şi cei ai Direcţiei Cultură.

Astfel, la maraton vor fi disponibile vaccinuri de la diverși producători:Pfizer, Johnson&Johnson, AstraZeneca, Sinovac.

Capacitatea Centrului municipal de vaccinare este de 1200 de persoane pe zi.

Primăria Chișinău va asigura buna organizare a procesului de imunizare: în preajma Centrului municipal de vaccinare vor fi instalate corturi anticaniculă.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Articole asemănătoare

Back to top button