15:08:22 16.04.2024
Stiri

VIDEO // Liderul unei grupări criminale din Israel, care deține și cetățenia Federației Ruse, REȚINUT pe teritoriul R. Moldova: „Intenţiona să desfăşoare activităţi care ar pune în pericol securitatea naţională și ordinea publică”

Actualitate 16.08.2021 11:44 Vizualizări1801 Autor: Ziarul National
VIDEO // Liderul unei grupări criminale din Israel, care deține și cetățenia Federației Ruse, REȚINUT pe teritoriul R. Moldova: „Intenţiona să desfăşoare activităţi care ar pune în pericol securitatea naţională și ordinea publică”


Liderul unei grupări criminale din Israel, specializată în tâlhării, șantajuri, trafic de arme și droguri, dar și omoruri la comandă, a fost reținut pe teritoriul R. Moldova.

Poliția afirmă că este vorba despre un bărbat în vârstă de 38 de ani, originar din regiunea Lahiș, Israel, care deține și cetățenia Federației Ruse.

Oamenii legii din R. Moldova au fost avertizați din timp de către colegii din Israel că acesta urma să intre în Republica Moldova pe 11 august curent.

Peste două zile, pe 13 august, ofițerii de investigații împreună cu cei de la Biroul Migrație și Azil l-au reținut pe insul din Israel în timp ce acesta se afla într-un hotel din municipiul Chișinău.

Liderul grupării criminale a fost declarat indezirabil pe teritoriul Republicii Moldova, pentru că „intenţiona să desfăşoare activităţi care ar pune în pericol securitatea naţională și ordinea publică”, afirmă Poliția.

Bărbatul a fost escortat până la bordul navei aeriene cursa Chișinău – Turcia – Israel, părăsind republica și primind interdicție de a intra pe teritoriul Republicii Moldova pe un termen de 5 ani.

Din anul 2018 până în prezent, 541 de persoane au fost declarate indezirabile pe teritoriul R. Moldova, pentru că puneau în pericol securitatea națională și ordinea publică.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md