/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Șervețelul folosit de Leo Messi la conferința de presă în care și-a luat rămas bun de la Barcelona, scos la vânzare pentru un milion de dolari

missing
16 august 2021, ora 17:51

Șervețelul folosit de Leo Messi la conferința de presă în care și-a luat rămas bun de la Barcelona, a fost scos la vânzare pentru un milion de dolari, scrie nation.com.

Messi a primit șervețelul din partea soției, Antonela Rocuzzo, iar acum acesta a devenit „prețios”.

Șervețelul a fost păstrat, iar un vânzător anonim a scris că, în afară de lacrimile sale, șervețelul are rămășițele de pe nasul argentinianului, așa că cineva îl poate „clona pe Messi în viitor”.

Anterior, tricourile cu Messi, scoase la vânzare de Paris Saint-Germain au generat 23 de milioane de euro în doar șapte minute.

Pe 5 august, FC Barcelona a anunțat oficial că noul contract al fotbalistului Lionel Messi nu poate fi înregistrat, motivul ar fi situația financiară instabilă prin care trece clubul spaniol.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram