‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
luni, 22 aprilie, 2024
13.3 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleCea mai mare cooperativă agricolă - C.Î. Agrostoc aniversează 20 de ani

Cea mai mare cooperativă agricolă – C.Î. Agrostoc aniversează 20 de ani

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Cooperativa de Întreprinzător Agrostoc – cea mai mare cooperativă agricolă din Moldova, sărbătorește 20 de ani de activitate.

147 de membri, zeci de scopuri realizate și multe obiective ce urmează să prindă viață în sectorul agricol din Republica Moldova au reușit să devină parte a familiei C.Î. Agrostoc.

De la bun început, cooperativa a asigurat accesul fermierilor din Moldova la mijloace de producţie de calitate înaltă, la preţuri rezonabile şi în ambalaje adecvate, iar numărul fondatorilor Cooperativei s-a mărit treptat datorită avantajelor de care beneficiază membrii.

De-a lungul anilor, aceasta a reușit să stabilească recorduri privind vânzările de produse, stabilirea parteneriatelor cu companii internaționale de top, dar și să reducă costurile de producere pe care le suportă fermierii, datorită principiilor ce stau la baza cooperativei.

Anul trecut C.Î. Agrostoc a deschis prima Hală din Moldova de Tratare cu Inhibitori a Îngrășămintelor Azotoase, asigurând atât membrii cooperativei, cât și fermierii de rând cu fertilizanți de calitate, cu impact minim asupra mediului.

„Suntem o Familie Mare – împreună am demonstrat că putem fi uniți la bine și la greu, împreună am obținut rezultate deosebite, împreună am reușit să trecem peste impedimentele existente și credem că doar împreună putem schimba sectorul agricol din Moldova – pentru că împreună suntem mai puternici! C.Î. Agrostoc e simbolul fiecărui fermier-membru care-și dorește schimbări frumoase în sector și care contribuie prin aportul său la dezvoltarea acestuia. La Mulți Ani tuturor membrilor C.Î. Agrostoc – ne bucurăm mult că am reușit să devenim o familie puternică și frumoasă”.

La Mulți Ani C.Î. Agrostoc!

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›