/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Messi a spus care a fost cel mai dificil lucru în privința mutării la PSG

missing
15 august 2021, ora 14:11

Mutarea lui Lionel Messi de la Barcelona la Paris Saint Germain a provocat un adevărat cutremur în fotbalul mondial. Milioane de fani au fost dezamăgiți că idolul lor nu a putut rămâne în continuare la Barcelona, unica formație la care a evoluat, scrie digisport.ro.

Fotbalistul argentinian a fost prezentat oficial la formația pariziană și părea foarte fericit că a semnat cu o echipă care îl poate ajuta să cucerească un alt trofeu Champions League.

Cu toate acestea, Messi a dezvăluit într-un interviu acordat lui Guillem Balague că mutarea sa nu a fost deloc ușoară. Din contră, despărțirea de Barcelona a reprezentat o adevărată dramă pentru el și întreaga sa familie.

Sextuplul câștigător al Balonului de Aur a mărturisit că a izbucnit în lacrimi la aflarea veștii că va trebui să își caute o altă echipă, dar cel mai dificil lucru a fost să le spună celor trei copii ai săi.

”Nu am mai putut dormi în ultimele câteva zile cu atât de multă anxietate cauzată de nesiguranța a ce se va întâmpla, mai ales după ce clubul a anunțat că nu pot rămâne. Nu știam ce vom face. Nu am luat nicio decizie. Ne-am întrebat unde vom merge, ce vom face. Fiecare mutare alături de familie este un salt major, dar apoi am început să discut cu oamenii. Negocierile au mers foarte rapid, iar lucrurile au început să se așeze. Aceste lucruri te fac să te concentrezi pe ce urmează, pe schimbările prin care trec eu și familia mea. Începi să te gândești la ce înseamnă aceste schimbări. Este o nouă eră, desigur. Este o nouă experiență, dar va fi grozav. Pentru toți cinci, abia aștept să încep.

Tatăl meu a ajuns acasă după ce a fost cu Laporta toată dimineața. Când a ajuns acasă, mi-a spus despre ce s-a întâmplat. Am fost foarte supărat. Apoi, a trebuit să mă pregătesc să îi spun soției mele. Am plâns, dar apoi a fost nevoie să le spunem copiilor. Am fost foarte triști, dar ne-am încurajat unul pe celălalt pentru a le spune copiilor. A trebuit să găsim felul potrivit în care să le spunem, mai ales că le-am zis în decembrie că vom rămâne în Barcelona. Știam cât de greu va fi, mai ales pentru Thiago. Apoi, lucrurile au evoluat foarte repede.
Câteodată ne gândim prea mult, dar ei asimilează lucrurile foarte repede. Ei pot accepta lucruri într-un fel la care nici nu ne gândeam. De exemplu, Thiago, pare să se bucure de tot ce se întâmplă aici, dar poate ține doar pentru el. Îl cunosc, este la fel ca mine. Suferă în interior, fără să o arate, dar asta nu este o situație serioasă. Se va adapta. Va fi o experiență bună pentru el. Se va dezvolta în plan personal. Toți cinci vom fi foarte fericiți și ne vom simți foarte bine aici”, a declarat Lionel Messi în interviul realizat de Guillem Balague.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram