/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ Părinții scutură buzunarele. Vânzătorii de rechizite școlare nu au dus nici astăzi lipsă de clienți

missing
15 august 2021, ora 20:36

Mai sunt două săptămâni până la întâi septembrie, astfel că pregătirile pentru noul an școlar sunt în toi. Comercianții din Piața Centrală și-au expus marfa la tarabe și își așteaptă cumpărătorii.

Și pentru că lista este lungă, de la ghiozdane și rechizite și până la haine, unii părinți ne-au spus că sunt nevoiți să scoată de la 2 până la 5 mii de lei din buzunar pentru a-și pregăti odraslele de școală. Totuși, comercianții dau asigurări că prețurile au rămas neschimbate.

Această femeie a venit la Piață împreună cu fiicele sale ca să-și aleagă ghiozdane pentru școală.

În timp ce unii comercianți spun că nu duc lipsă de clienți, alții se plâng că nu prea au vânzări.

Chiar dacă până la începerea noului an școlar au mai rămas doar două săptămâni, deocamdată nu este clar cum vor activa instituțiile de învățământ în condițiile în care numărul îmbolnăvirilor cu noul virus este în creștere. Anul trecut, din cauza pandemiei, procesul educațional s-a desfășurat mai mult în regim online.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram