(doc/video) Roșca anunță motivul interdicției de a intra în România: „Globaliștii sataniști nu mă tolerează în spațiul public din România”

Iurie Roșca a publicat actul emis de autoritățile române, în baza căruia a primit refuz de a intra în România timp de 3 ani. Deși actul datează cu 14 iulie, Roșca a dat de înțeles că este o eroare, iar documentul l-a primit în această dimineață. „Este o persoană care a fost dată în consemn în scopul refuzării intrării în sistemul național” - ar fi motivul interdicției.

Foto: captură video

„Ia să vedem ce nu au scris băieții în hârtia respectivă și ce mi-au spus așa, față către față, nu mi-au permis să filmez din păcate. Zic cum vine treaba asta? - Păi uitați interdicția este impusă începând cu luna septembrie 2020 pentru o perioadă de 3 ani de zile. Și totuși nu am încălcat niciodată nimic, nicio normă legală în România. Aha, e vorba de delict de opinie, gândire unică expusă de elita mondialistă de globaliștii sataniști nu tolerează în spațiul public din România prezența unor persoane atât de indezirabile precum Iurie Roșca”, a spus Roșca. 


Iurie Roșca are interdicție de a intra pe teritoriul României pe o durată de 3 ani. Anunțul a fost făcut astăzi de către fostul președinte al Partidului Popular Creștin Democrat, într-un live pe facebook, fără a comunicat motivul interdicției.


Pub