Concert de reggae și muzică moldovenească. Sunteți așteptați duminică la Festivalul Strugurilor Timpurii Au Gust

My Post (4)

Cu pași înceți dar siguri Festivalul Strugurilor Timpurii „Au Gust” a ajuns la ediția a 4-a. An după an, ediție după ediție, inima Durleștiului adună tot mai mulți iubitori de struguri, dar și persoane dornice de o schimbare în agricultură, și de a dinamiza această localitate prin activități culturale.

Festivalul reunește cultura cu agricultura. O selecție de producători de struguri, dar și alte produse de sezon și artizanale vă vor aștepta în fața Casei de Cultură de la ora 10.00 până la 16.00.

Începând cu ora 16.00 sunteți invitați să descoperiți spiritul Festivalului Strugurilor Timpurii la un concert live cu nuanțe populare, reggae și folk în cinstea deschiderii Festivalului, cu invitatul special: Frate Gheorghe.

Intrarea este gratuită!

Special pentru voi Festivalul Strugurilor Timpurii Au Gust în parteneriat cu Ministerul Subculturii, a pregătit un concert live cu nuanțe populare, reggae și folk cu:
# Maria Tișcenco;
# Ana Granaci;
# Oxana Craciun;
# invitat special – Frate Gheorghe.

Agri-cultura se exprimă prin muzică la Festivalul Strugurilor Timpurii „Au Gust”. Sunteți așteptați să descoperiți spiritul Festivalului Strugurilor Timpurii cu un concert de reggae completat armonios de sunete moldovenești.

Frate Gheorghe este un artist autohton, cunoscut mai ales cu melodiile: „La Țară”. El vine cu un stil proaspăt de muzică, de reggae completat armonios de sunete moldovenesti, mai este cunoscut și pentru colaborările sale cu trupele Subcarpați și Via Dacă.

Când și Unde?

Ediția cu numărul 4 a festivalului se va desfășura în perioada 15 și 22 august 2021. Ca și la edițiile precedente evenimentul va începe la orele 10.00 în fața Casei de Cultură a orașului Durlești.

Programul festivalului anunță două concerte, unul pe 15 august la ora 16.00, iar al doilea pe 22 august la ora 17.00, urmat de proiecția de film „Gradina Sovietică” de Dragoș Turea.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente