UTM a semnat un acord trilateral de colaborare cu alte două instituții de stat din Moldova

main
Foto: utm.md

Pe 13 august, în incinta Institutului de Standardizare din Moldova (ISM), a avut loc semnarea acordului trilateral de colaborare dintre ISM, Universitatea Tehnică a Moldovei (UTM) și Institutul de Energetică (IE).

Acordul prevede colaborarea pe bază de parteneriat activ pentru promovarea rolului standardizării în domeniul energetic, îmbunătățirea calității serviciilor prestate în această ramură a economiei naționale și a altor domenii, scrie utm.md.

Acesta urmărește obiective precum: derularea activităților de informare și educare privind eficiența energetică, desfășurarea procesului global de tranziție energetică, instruirea și educarea în domeniul standardizării etc.

Astfel, împreună cu experții din toate domeniile vizate de standardizare, UTM, ISM și IE și-au unit forțele în acest Acord trilateral de colaborare. Efortul depus este direcționat spre perfecționarea tuturor aspectelor vieții și spre sporirea nivelului de viață la nivel mondial. Standardizarea este pilonul primordial care asigură inovațiilor viabilitate. Continuitatea este garanția inovației.


Acest material a fost scris și redactat de echipa UTM. Informațiile prezentate în acest material nu reflectă nici într-un mod opiniile echipei #diez.

Taguri: #PromoUTM
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente