image
Sursa foto: politiarepubliciimoldova

FOTO // Accident la Orhei: Un bărbat a decedat, după ce a pierdut controlul asupra volanului; Alte două persoane, la spital

Un bărbat a murit, iar două persoane au fost rănite, după ce un șofer a pierdut controlul volanului. Accidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 12:40, în apropierea localității Cișmea din raionul Orhei.

Oamenii legii au stabilit că, un bărbat de 52 de ani, locuitor al raionului Telenești, conducând un automobil de marca Volkswagen T5, cu remorcă atașabilă încărcată cu materiale de construcție, în timpul deplasării din direcția municipiului Orhei, ar fi pierdut controlul volanului, ieșind pe banda de circulație cu sens opus, unde a tamponat cu partea laterală dreapta automobilului de model Seat, condus de un tânăr de 21 de ani.

În rezultatul impactului, autoturismul VW T5 s-a răsturnat lateral pe traseu, iar Seat-ul a fost proiectat pe acostament.

În urma impactului, bărbatul de 52 de ani a decedat la fața locului, iar tânărul de 21 de ani și pasagerul acestuia au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați la spitalul din raionul Orhei, cu diverse traumatisme.

Polițiștii desfășoară în continuare investigațiile și cercetările pentru a stabili circumstanțele producerii accidentului.

politia.mdpolitia.md
politia.mdpolitia.md
politia.mdpolitia.md
politia.mdpolitia.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: