Noi opțiuni pentru aplicația de videoconferințe Google Meet. Când vor fi lansate modificările

09weather-climate-briefing-greece-monday-videoSixteenByNine3000

Google adaugă noi opțiuni la Google Meet, care vor ajuta utilizatorii să controleze și să „conducă” întâlnirile online. Aplicația de videoconferințe va introduce funcții de siguranță pentru a limita partajarea ecranului și trimiterea de mesaje pe chat și va permite celui care a inițiat meeting-ul virtual să oprească microfonul anumitor participanți.

Google a anunțat că 25 de „co-hosts” vor putea să modereze întâlnirile pe Google Meet, având acces la opțiunile de control ale gazdei principale, adică cea care a inițiat conferința.

De asemenea, Google Meet va avea o setare prin care host-ul va putea controla cine intră în întâlnire. Această funcție este disponibilă doar pentru anumite versiuni Google Workspace.

„Sperăm că aceste îmbunătățiri vă vor ajuta să aveți întâlniri productive, sigure și să preveniți potențialele întreruperi”, a declarat Google.

Noile setări vor fi disponibile pentru toți utilizatorii aplicației de videoconferințe, atât pe desktop, cât și pe mobil. Modificările vor fi lansate pe web și Android pe 16 august și pe iOS pe 30 august.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente