(foto) Premieră la Monterey Car Week: Noul Bentley Flying Spur Mulliner

Încă o maşină pregătită şi dezvăluită la Monterey Car Week, în California, acum câteva ore, este noul Bentley Flying Spur Mulliner – al treilea mebru al portofoliului Mulliner Collections şi actualmente cel mai luxos sedan al mărcii britanice.

Caracteristici cheie:

  • Modelul poate fi comandat cu orice motor disponibil pentru sedanul obişnuit, fie cel V8 de 4.0 litri (0-100 în 4.1 secunde, viteză maximă 318 km/h), fie cel W12 de 6.0 litri (0-100 în 3.8 secunde, viteză maximă 333 km/h), fie cu V6 hybrid (0-100 în 4.3 secunde, viteză maximă 285 km/h).
  • Este cel mai luxos Flying Spur care a fost creat până acum, proiectat și fabricat manual în Marea Britanie. Devine noul flagship al gamei Bentley şi va atrage clienții care doresc să se concentreze și mai mult pe detalii elegante.
  • Detaliile frumos amenajate includ jante Mulliner exclusive de 22 de inci, cu un finisaj gri vopsit și lustruit, cu capace autonivelante care rămân în poziție verticală pe măsură ce roțile se rotesc.
  • O grilă frontală Double Diamond și o grilă inferioară cromată sunt asortate de guri de aerisire personalizate marca Mulliner și capace de oglindă vopsite în Satin Silver. Iconicul Bentley Flying B este instalat și iluminat electronic, în timp ce inscripţia Flying Spur Mulliner se găseşte pe capacul buşonului rezervorului de combustibil și de ulei.
  • Praguri iluminate Mulliner și căptușelile Mulliner primesc pasagerii în cabina supremă a lui Flying Spur, care poate oferi până la opt combinaţii personalizate în trei culori. Suplimentar se mai regăsesc cusături contrastante și broderie unică Mulliner pe scaunele cusute manual.
  • Mulliner Driving Specification este o caracteristică standard şi aduce matlasare “Diamond-in-Diamond” pentru scaune (fiecare diamant conţine exact 712 ochiuri individuale) și tapiţerie tridimensională pe uşi.
  • Un finisaj tehnic se aplică consolelor centrale și celor din spate, iar caracteristica centrală de pe tabloul de bord, alături de deflectoarele de aer cromate, este un ceas Mulliner argintiu cu finisaj periat.
  • Tema clasică Bentley continuă în panoul de instrumente al șoferului, un monitor LED care afişează o grafică Mulliner nouă și exclusivă. Celebrul Bentley Rotating Display, pedalele sport, volanul încălzit în două tonuri cu trei spițe și trapa panoramică se adaugă la ambianța luxoasă.
  • Nişte măsuţe unice Mulliner, acționate electric, sunt montate în partea din spate a scaunelor frontale și îşi fac apariţia printr-o simplă apăsare de buton.
  • Clienții Flying Spur Mulliner vor mai primi chei din piele într-o casetă de prezentare unică, marca Mulliner, care se potrivește cu configurația cabinei în trei culori a mașinii lor. Cele două chei sunt furnizate în huse similare, potrivite culorilor, cu cusături de contrast.

Preţul final al maşinii variază în funcţi de personalizare, motiv pentru care nu există unul de start.

Cmentariile sunt închise