(video) Legenda se întoarce! Noua Acura Integra apare pe piaţă din 2022

În cadrul evenimentului de prezentare a noului model Acura NSX Type S, la Monterey Car Week, compania a mai făcut un anunţ interesant. Denumirea Integra revine în gamă!

Noua generaţie a maşinii de talie coupe se va alătura portofoliului de produse de performanță ca un nou participant premium compact, începând de anul viitor.

https://twitter.com/Acura/status/1426033542656524294

Niciun alt detaliu oficial nu a mai fost dezvăluit, însă se speculează că la bază va avea platforma noii generaţii Civic şi, respectiv, ar putea adopta sub capotă benzinarul turbo cu patru cilindri şi volum de 1.5 litri, care produce 208 CP.

În acelaşi timp, nu se exclude că ar putea folosi şi unitatea de propulsie de pe noul Honda Civic Type R aflat în pregătire, despre care există informaţii că ar fi hibridă!

Amintim că modelul original Integra a existat în perioada anilor 1985 şi 2006, în cadrul a patru generaţii, în caroserii coupe, hatchback cu trei uși și sedan. Integra s-a bucurat de popularitate datorită prețului scăzut și motoarelor natural aspirate puternice de 1.6-2.0 litri. Cel mai performant model oferea 220 CP.

Cmentariile sunt închise