Unde se vor afla astăzi în Capitală cele două centre mobile de vaccinare puse la dispoziție de autorități

Anticoruptie.md
13/08/2021

Primăria municipiului Chişinău informează că vineri, 13 august, în intervalul orelor 10:00-18:00, cele două puncte mobile de vaccinare, un troleibuz şi un autobuz, se vor afla în sectorul Rîşcani şi comuna Ciorescu.

Troleibuzul va staţiona în sectorul Rîşcani, bulevardul Grigore Vieru, în apropierea Băncii Naţionale a Moldovei, iar autobuzul se va deplasa în comuna Ciorescu, strada Alexandru cel Bun, 18, în apropierea Centrului de Sănătate.

Cetăţenii au posibilitatea de a se imuniza la cele două puncte de vaccinare mobile până la sfârşitul lunii august. Oamenii pot identifica uşor unităţile, după inscripţiile pe partea exterioară a acestora, în susţinerea Campaniei de vaccinare anti COVID-19.

Anticoruptie.md
13/08/2021




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii