fbpx

doc | Alertele de călătorie au fost actualizate. Unde pot ajunge moldovenii fără a sta în carantină

Alertele de călătorie au fost actualizate. Potrivit Ministerului de Externe (MAEIE), cetățenii Republicii Moldova pot călători, fără a sta în carantină, în mai multe țări, însă, doar dacă dețin certificatul de vaccinare anti-coronavirus ori dacă prezintă dovada testului negativ.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Având în vedere perioada estivală și planificarea concediilor, recomandăm organizarea din timp a călătoriei, cu informarea în prealabil, corect și cuprinzător cu privire la condițiile de intrare în țara de destinație, precum și după caz cu privire la condițiile de tranzit”, îndeamnă autoritățile.

Datele din tabel pot fi modificate, dacă autoritățile statelor străine vizate vor adopta alte decizii. Aceste informații sunt publicate în regim operativ de către misiunile diplomatice și oficiile consulare ale Republicii Moldova peste hotare.

Informațiile curente se bazează pe cele mai recente date disponibile și sunt colectate din surse naționale autorizate și publice fiind publicate la secțiunea „Alerte de călătorie COVID-19” pe site-ul oficial al MAEIE.

Articole asemănătoare

Back to top button