S-a spânzurat cu perdeaua de la ușa casei: Cadavrul unui bărbat, descoperit de către vecin

Cadavrul unui bărbat a fost găsit spânzurat în propria locuință. Descoperirea macabră a avut loc noaptea trecută, în municipiul Hîncești.

Foto:

Potrivit poliției, victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 26 de ani. Vecinul său a fost cel care a alertat oamenii legii, despre faptul că acesta a fost găsit fără suflare.

Oamenii legii,  presupun că acesta ar fi fost în stare de ebrietate când, din motive încă necunoscute, s-a spânzurat cu perdeaua de la ușa casei.

Medicii-legiști, veniți la fața locului, nu au depistat semne de moarte violentă pe suprafața cadavrului.

Totodată, noaptrea trecută a fost găsit cadavrul unui alt bărbat  spânzurat în curtea casei sale din orașul Drochia.

Victima este un bărbat în vârstă de 33 de ani, care activa în calitate de electric la o fabrică de zahăr din orașul Drochia. Cadavrul acestuia a fost găsit spânzurat cu o funie de creanga unui copac din curtea casei.

Medicii legiști nu au depistat pe suprafața cadavrului semne de moarte violentă, iar polițiștii au stabilit preliminar, că acesta ar fi recurs la acest gest disperat din cauza geloziei și a certurilor cu soția sa.

Bărbatul a lăsat în urma sa doi copii orfani.

Oamenii legii au inițiat o anchetă pe ambele cazuri pentru a stabili toate circumstanțele în care au murit bărbații, dar și motivul care i-au făcut să recurgă la acest gest disperat.


Pub