23:08:14 28.03.2024
Stiri

Noi detalii despre Michael Schumacher: „A fost salvat de soția lui!”. Care este acum starea fostului pilot de F1

Actualitate 12.08.2021 08:30 Vizualizări3356 Autor: Ziarul National
Noi detalii despre Michael Schumacher: „A fost salvat de soția lui!”. Care este acum starea fostului pilot de F1


Michael Schumacher, care a suferit un accident violent la schi în 2013, se află în continuare sub atenta supraveghere a soției lui, Corinna, despre care Jean Todt spune că a făcut eforturi admirabile pentru a-l ține în viață pe fostul pilot de Formula 1 și pentru a-i asigura cele mai bune condiții.

Președintele Federației Internaționale de Automobilism, Jean Todt, a declarat în presa din Germania că soția lui Michael Schumacher, Corinna, a făcut eforturi incredibile pentru ca fostul pilot de F1 să aibă parte de cea mai bună îngrijire posibilă. În trecut director sportiv al lui Ferrari, acesta consideră că situația nu ar fi fost așa cum e astăzi fără sacrificiile ei și ale medicilor care îl îngrijesc pe „Baronul Roșu”.

Corinna Schumacher a început de ceva timp să vândă din proprietățile familiei pentru a-i asigura soțului său tratament medical la cel mai înalt nivel, în contextul în care cheltuielile depășesc suma de 10 milioane de euro anual.

Actualul președinte al FIA este un apropiat al familiei Schumacher din vremea când colabora cu Michael la team-ul Ferrari, iar Jean Todt a păstrat relațiile chiar și în ziua de astăzi, la opt ani de la teribilul accident.

Fostul conducător al „căluțului cabrat” a precizat că soția lui Schumacher nu este acum într-o situație ideală, după ce a fost nevoită să vândă mai multe proprietăți importante, dar speră că lucrurile se vor rezolva în curând. „Le mulțumesc doctorilor și mai ales Corinnei, care a vrut ca Michael să supraviețuiască. Și a făcut-o, dar cu anumite consecințe. Acum se luptă cu aceste consecințe și sper ca lucrurile să fie din ce în ce mai bune. Am petrecut mult timp alături de ea de când Michael a avut acel accident grav, pe 29 decembrie 2013. E o femeie puternică și a preluat conducerea familiei. Nu a avut altă opțiune. Sperăm ca situația să se îmbunătățească, el a fost salvat de soția lui”, a declarat Jean Todt într-un interviu pentru Bild.

Corinna Schumacher a hotărât să îi ofere soțului ei cea mai bună îngrijire medicală posibilă, dar care ajunge la 191.000 de euro pe săptămână, astfel că a fost nevoită să scoată la vânzare, printre altele, un avion privat, o proprietate din Norvegia, dar și vila din Elveția în care fostul pilot și-a petrecut o bună parte din perioada de după accident.

Presa din Marea Britanie a anunțat recent că Michael Schumacher a avut puterea să stea într-un scaun cu rotile, după ce a fost țintuit la pat ani de zile, dar ca încă nu poate vorbi normal.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md