07:31:40 19.04.2024
Stiri

Mandat de AREST pentru Platon. Acesta a fost anunțat în CĂUTARE internațională. „Când va fi reținut, va fi dus la Penitenciarul nr. 13”

Actualitate 12.08.2021 15:17 Vizualizări2378 Autor: Ziarul National
Mandat de AREST pentru Platon. Acesta a fost anunțat în CĂUTARE internațională. „Când va fi reținut, va fi dus la Penitenciarul nr. 13”


Judecătorul Eugeniu Beșelea a admis cererea procurorilor privind eliberarea unui mandat de arest pe numele controversatului om de afaceri Veaceslav Platon, după ce acesta a refuzat să se prezinte în fața instanței de judecată.

Potrivit judecătorului, pe numele lui Veaceaslav Platon a fost eliberat un mandat de arest pentru 30 de zile, iar termenul va curge din ziua în care va fi reținut. Totodată, afaceristul urmează să fie anunțat în căutare internațională.

Citește și: „Pacientul englez” Platon, INCULPAT în trei dosare şi are statut de ÎNVINUIT, dar procurorii l-au lăsat să fugă din R. Moldova. „Procuratura Generală nu este un organ care să-i protejeze pe cetăţeni de hoţi, dar pe hoţi de cetăţeni”

„Atunci când va fi reținut, inculpatul urmează să fie dus la Penitenciarul nr. 13. Organele de drept trebuie să informeze instanța de judecată despre reținerea inculpatului”, a mai adăugat Beșelea.

CITIȚI și VIDEO // Procuratura Generală, SFIDARE la adresa președintei Maia Sandu: A trimis un singur reprezentant la ședința Consiliului Suprem de Securitate. „Procurorii au REFUZAT să sechestreze calculatoarele grupării Platon”


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md