Muzică, ateliere, fructe și legume. Vino pe 15 august la Festivalul Strugurilor Timpurii Au Gust

Targul AuGust

Organizatorii Festivalului Strugurilor Timpurii „Au Gust” invită toți doritorii pe 15 august, la ora 10.00, în fața Casei de Cultură din Durlești, la deschiderea celei de-a IV-a ediții a evenimentului.

Asociația Agro Dicom din Durlesti, împreuna cu asociația de Consultanta APP Bacifera organizează în perioada 15-22 august 2021 Festivalul de Struguri Timpurii „Au Gust” (muzică, dans, ateliere, tradiții, folclor, mâncăruri, fructe și legume de sezon).

Acest festival are ca principale obiective:
# stimularea creativității și talentului;
# învățarea și promovarea meseriei de agricultor;
# stimularea interesului agricultorilor față de agricultura inteligentă;
# afirmarea, lansarea și încurajarea tinerilor interpreți;
# experimentarea culturală în spațiul periurban;
# valorificarea și transmiterea valorilor pentru o comunitate implicată în propria schimbare;
# promovarea spațiului public comunitar.

Alături de organizatori vor mai participa încă 30 de producători de struguri, fructe, legume de sezon, și artizani din Durlești și zona de Centru. Iar cu aceasta ocazie se vor organiza și diferite ateliere de creație pentru toți doritorii, precum „Pictură în vin”, „Compoziție Floristica”, discuții despre colectarea corectă a deșeurilor așa cum este, de pildă, trierea corectă a plasticului, dar și altele, vor fi abordate pe parcursul zilei.

Înscrierile la atelierul de „Compoziție Floristica” se pot face până pe 14 august 2021, ora 12.00, numărul locurilor fiind limitat.

Pe lângă toate acestea vă veți putea relaxa cu o gustare pregătită de Pro-Sănătate pe fundalul unui dj-set cu Ministerul Subculturii.

Evenimentul va fi moderat de Nicoleta Șova, studentă la Universitatea Tehnică din Moldova, consilieră pe comunicare la Centrul Municipal de Tineret Chișinău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente