fbpx

Cine este noul șef al Poliției de Frontieră de la Aeroportul Internațional Chișinău

Comisarul-șef Valerian Jero a fost numit șef-interimar al Sectorului Poliției de Frontieră Aeroportul Internațional Chișinău. Joi, 12 august, șeful Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi l-a prezentat efectivului, totodată fiind trasate prioritățile de bază pentru desfășurarea misiunilor de serviciu și așteptările cetățenilor de la instituția de frontieră.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Aeroportul Chișinău este un punct strategic atât pentru instituția noastră, cât și pentru țară – ce trebuie să ofere servicii de cea mai înaltă calitate tuturor călătorilor și aici intervine profesionalismul nostru, al polițistului de frontieră. Insist pe disciplina de serviciu, pe responsabilitatea maximă față de atribuțiile de serviciu și o atenție sporită la măsurile de protecție împotriva COVID-19.

Aveți grijă de dumneavoastră! Cetățeanul trebuie să fie în siguranță și bine informat mai ales în această perioadă instabilă din punct de vedere al actualizării perpetuă a hotărârilor Comisiei Naționale Extraordinare de Sănătate Publică”, a menționat șeful Poliției de Frontieră.

În cadrul ședinței s-a punctat și necesitatea identificării persoanelor în calitate de comunicatori pentru discuțiile cu cetățenii care să ofere explicații clare referitor la regulile de traversare a frontierei și măsurile de prevenire și control a infecției COVID-19.

De asemenea, domnul Vasiloi a propus inițierea unui proiect de digitalizare a anumitor acțiuni pe linia de control al documentelor, cum ar fi completarea fișelor epidemiologice online, dar și gestionarea eficientă a fluxului de călători prin diferențierea clară a coridoarelor. Sunt doar unele acțiuni menite să asigure reducerea timpului de așteptare la trecerea frontierei de stat prin Aeroportul Chișinău.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button