Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Lucrări de reparație curentă și întreținere a infrastructurii rutiere din capitală -11 august 2021

   1691

Primăria municipiului Chișinău informează că pe parcursul zilei de 11 august, a c., pe strada Ion Creangă, aflată în reparație, drumarii intervin cu lucrări privind așternerea stratului de uzură la racordările cu obiectivele alăturate. Tot pe artera menționată are loc ridicarea la cotă a grilajelor pentru canalizarea pluvială.

Pe strada V. Belinski se desfășoară lucrări de frezare a asfaltului degradat și de ridicarea la cotă a fântânilor de vizitare a rețelelor subterane.

Pe Viaduct și pe bd. Iu. Gagarin are loc plombarea carosabilului.

În cartierul bd. Dacia, 59 se fac pregătiri pentru asfaltare, iar în cartierul bd. Cuza Vodă 19 se intervine prin lucrări de frezare și montarea bordurilor.

Drumarii Î.M. Regia „Exdrupo" au intervenit și pe parcursul nopții, cu lucrări de aplicare a marcajului rutier pe trecerile de pietoni din preajma instituțiilor de învățământ din sectoarele Centru și Buiucani.

În context, municipalitatea îndeamnă conducătorii auto care traversează cartierele unde sunt anunțate lucrări de reparație a străzilor, să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.