(foto) Canada: Un șofer a atras atenția poliţiei după ce a umplut jumătate de cabină cu cutii de bere goale

În Canada, un șofer a umplut cabina unei Toyota Corolla cu cutii de bere goale. Tipul ar fi conștientizat cel mai probabil că odată şi odată va fi oprit de poliţie, iar această zi a venit. S-a ales cu două amenzi concomitent.

https://twitter.com/OPP_CR/status/1422989099569500168

Conducătorul auto a fost oprit exact în cadrul unei operaţiuni RIDE (Reduce Impaired Driving Everywhere) de identificare a celor care urcă la volan în stare de ebrietate, care durează tot anul împrejur, dar cel mai frecvent în timpul sărbătorilor. Prin urmare, când o patrulă a văzut această Corolla înfundată cu cutii, a fost oprită imediat.

Interesant este că în ciuda prezenței a sute de recipiente de bere în cabină, șoferul era perfect treaz. Cu toate acestea, el a fost acuzat de condusul cu o încărcătură nesigură, fapt pentru care a luat o amendă de 130 de dolari canadieni.

Mai mult, oprirea sa a scos la iveală o altă neregulă. Bărbatului îi era suspendat dreptul de a conduce vehicule. Suplimentar s-a mai ales cu o amendă de 1.000 de dolari canadieni.

Poliţia a declarat într-o postare pe Twitter că şoferul ar fi dus recipientele la reciclare şi a fost lăsat să facă asta doar după ce a asigurat încărcătura înainte de plecare.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/