Horoscop marca Toyota: Ce maşină recomandă astrele în funcție de zodie

Divizia britanică Toyota a întocmit cu o doză de ironie un “motorscop” prin care se propune alegerea unei mașini din propria gamă de produse în baza semnului zodiacal al clientului interesant. Pentru fiecare din cele 12 semne este rezervat un model anume.

Interesant este că doar nativii din zodia Balanţă sunt sfătuiţi să mai aştepte cu achiziţia. Pentru ei cea mai potrivită maşină este viitorul electromobil pe care Toyota îl pregăteşte pentru debut în 2022.

Berbecilor, în calitate de iubitori de tot ceea ce este dinamic și activ, Toyota recomandă de cumpărat şi condus noul GR 86. Pentru Tauri, pentru care creativitatea și familia, precum și planurile bine realizate sunt importante, cel mai potrivit model este Corolla Touring Sports Hybrid. Celor născuți sub semnul Gemenilor nu le place să se amestece cu mulțimea, așa că li se propune un compact Aygo.

Racii, potrivit Toyota, ar trebui să se afle la volanul unui Highlander, Leii – la cârma unui GR Yaris, iubitorii a tot ceea ce este de încredere și solid – Fecioarele – ar trebui să treacă pe un Hilux, iar cei născuţi cu o natură de lider sub semnul Scorpionului – pe un crossover hibrid C-HR GR Sport.

Săgetătorii au fost numiți pasionați de călătorii spontane și, prin urmare, ar trebui să aleagă un Land Cruiser Prado. Capricornii sunt văzuţi mai înclinați spre inovații, motiv pentru care le este cel mai potrivit un RAV4 Hybrid, iar Vărsătorilor, care apreciază atât megalopolisurile şi natura – un compact vehicul off-road Yaris Cross.

Cea mai serioasă înclinație pentru tehnologiile inovatoare, potrivit Toyota, este deținută de cei născuți sub semnul Peștilor și, prin urmare, au fost invitați să se transfere pe sedanul Mirai.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/