(foto) Un american şi-a cumpărat maşina visurilor sale după 14 de când i-a lăsat o fițuică de contact fostului posesor

O poveste de viaţă interesantă i s-a întâmplat unui american pe nume John Simons, care a povestit-o colegilor de la Motor1. Tânărul şi-a cumpărat mașina visurilor sale – un model rar Pontiac – abia după 14 ani de când l-a văzut pentru prima dată! Și toate s-au putut întâmpla datorită proprietarului autoturismului.

După cum a dezvăluit Simons, dragostea sa pentru modelele Pontiac a început în 1992, când avea doar cinci ani. Apoi bunicii lui au cumpărat un nou Bonneville SSEi, care l-a captivat cu numeroasele sale butoane și cipuri electronice. Când John a împlinit vârsta de 16 ani, a primit această mașină cadou și s-a îndrăgostit și mai mult de marcă.

Dar un Pontiac 6000 SE AWD – singurul sedan cu tracțiune integrală al General Motors care a existat până la începutul anilor 2000 – a fost văzut de Simons în parcarea facultății. Atunci era anul 2007. Mașina l-a atras atât de mult încât a lăsat proprietarului o fițuică cu nişte date de contact şi cuvintele: “Dacă vei vrea să o vinzi, te rog mult dă-mi de ştire!”

Aşa s-a întâmplat că John Simons a primit un răspuns abia 14 ani mai târziu. Și deja de la urmaşii proprietarului, care a decedat la vârsta de 97 de ani. Mașina a rămas într-o stare excelentă, iar acel bărbat a păstrat acea fițuică scrisă de o persoană lui necunoscută în toți acești ani! După moartea sa, rudele sale au decis să îl contacteze pe cel care era atât de interesat de achiziție.

Parcursul sedanului este de peste 170.000 de kilometri. Noul proprietar a înregistrat-o ca mașină de colecție și părăsește garajul cu aceasta doar ocazional. Cu cât a cumpărat-o nu a dezvăluit.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/