/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Premieră la Château Vartely! Zeci de oameni au venit să vadă legenda de veacuri a vinurilor, în cadrul proiecției interactive „Acasă la Taraboste”

11 august 2021, ora 18:43

„Vinul iubește povești, iar în spatele lui stau mereu oameni și legende! Anume așa a fost gândită proiecția interactivă, „Legenda vinului”, de la Château Vartely, o premieră cu sloganul „Acasă la Taraboste”, menită să ofere vizitatorilor o experiență deosebită. Evenimentul de lansare a avut loc ieri, în sala de baricuri din casa Taraboste, chiar pe butoaiele în care se maturează licoarea.

Zeci de invitați și vizitatori curioși au venit să vadă legenda de veacuri a licorii, care le amintește oamenilor de unde vin și unde pleacă. Printre aceștia, directorul Teatrului Național „Mihai Eminescu”, Petru Hadârcă, a menționat că succesele acestei vinării se datorează inclusiv sufetului deschis pentru comunicare a echipei de entuziaști de la Château Vartely.

„Un vin de calitate, care ești mândru atunci când poți să-l oferi prezent. Este o imagine a țării noastre un brand de care nu ți-e rușine să fii alături”.

„Vinurile – excepționale și desigur că vinurile Taraboste este cred că apogeul”.

Vinurile de la Château Vartely sunt o mândrie pentru moldoveni susține și președintele Uniunii Cineaștilor, Virgiliu Mărgineanu.

„Foarte multe proiecte legate de cultură, de oameni de artă, iar asta cred că ține, pentru că și vinul în forma sa este o artă”.

Un vin de calitate are mereu o legendă în spate, o spune și directorul comercial al Château Vartely, Andrian Digolean.

„Concurența secolului 21, dezvoltarea inovațiilor ne-a făcut să fim mai activi și am înțeles că consumatorul dorește ceva inedit”.

Proiecția interactivă “Legenda Vinului – Acasă la Taraboste”, care a fost realizată în colaborare cu Asociația Companiilor de Creație ArtCor și cu susținerea partenerilor strategici, va putea fi vizionată de toți vizitatorii Château Vartely.

Tehnologiile plus clasica vinificării, nimeni nu așteapă așa ceva aici, deci asta este punctul wow.

Evenimentul de lansare a proiecției “Legenda Vinului – Acasă la Taraboste” a continuat până seara târziu, în compania interpreților Tanea Cerga și Andrei Glavan.

(P.) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram