joi, 25 aprilie, 2024
22.2 C
Chișinău
HomepageAdvertorialeDemonstrație Elit-Tehnica. Fermier: Un încărcător telescopic înlocuiește 50 de muncitori

Demonstrație Elit-Tehnica. Fermier: Un încărcător telescopic înlocuiește 50 de muncitori

Recomandate

Utilajele performante și calitative își merită deplin investiția, o confirmă fermierii care au optat pentru acestea și au reușit să-și eficientizeze esențial munca în cadrul întreprinderilor.

O demonstrație a astfel de utilaje pentru zeci de producători din țară a fost realizată recent de către compania Elit-Tehnica.

Încărcătoarele telescopice JCB AGRI: 527-58 LC, 531-70F, 541-70 AGRI, împrăștietorul de îngrășăminte solide EXACTA TL, plugul LD, stropitoarea HARDI NAVIGATOR, semănătoarea U-drill și semănătoarea Optima TF profi și-au demonstrat performanța în cadrul fermei Axedum.

„Ne bucurăm mult că reușim să obținem încrederea clienților noștri, iar aceștia revin pentru a achiziționa și alte utilaje după prima experiență. Un astfel de exemplu este și firma Axedum, practic, toate utilajele prezentate au fost achiziționate de aceasta în cadrul companiei Elit-Tehnica. Clientul este mulțumit atât de modelele propuse, cât și de deservirea care vine la pachet. Suntem mulțumiți de faptul că putem contribui la realizarea unei munci calitative și rapide în ferme”, a menționat Emil Guțu, director executiv Elit-Tehnica.

Utilajele prezentate în cadrul evenimentului au fost testate mai mulți ani în condiții de lucru, astfel că au reușit să-și confirme eficiența și performanța, devenind unele dintre cele mai utile în cadrul întreprinderii, care, spre exemplu, are deja 4 încărcătoare telescopice JCB.

„Aproximativ 90% din tehnica utilizată în cadrul întreprinderii a fost procurată de la compania Elit-Tehnica. Suntem foarte mulțumiți de aceasta. Mai întâi am achiziționat un tractor, apoi o combină, apoi semănători, iar ultimele achiziționate au fost încărcătoarele telescopice.

Un încărcător telescopic calitativ, cum sunt cele de la JCB, înlocuiește și 50 de oameni, noi ne-am convins. Cu ajutorul acestora lucrările sunt realizate mult mai rapid și eficient: le utilizăm de la lucrările necesare în construcții, până la depozitarea sau încărcarea cerealelor și alte lucrări. Totodată, în cadrul evenimentului, am demonstrat cum se aplică îngrășămintele Biovit și care este importanța acestora”, ne-a spus Ion Bob, șef producere Biovit, Axedum.

Dornici de a vedea cu ochii lor performanța tehnicii, la eveniment au participat mai mulți fermieri decât s-a estimat inițial. Aceștia au interacționat cu experții celor 2 companii, având parte de emoții tari.

„Mi-a plăcut mult demonstrația de tehnică, dar și recomandările specialiștilor. Ce ține de experiența de coaborare, avem în gestiune aproximativ o mie de hectare pe care cultivăm culturi de toamnă. Pentru a întreține aceste culturi au fost necesare investiții importante în utilaje, astfel că Elit-Tehnica este partenerul nostru de circa 10 ani.

Mai întâi am achiziționat o semănătoare, iar după și alte utilaje, cum ar fi un încărcător frontal JCB, cât și un max-cizel cu ajutorul căruia pregătesc solul la o singură trecere a a utilajului. Avantajul ultimului este acela că și în prezența precipitațiilor pe terenurile în pantă nu se dezvoltă eroziunea. Mă bucur mult de achizițiile făcute”, a menționat Andrei Ciobanu, Agro-Badicul, Cahul.

Compania Elit-Tehnica este distribuitorul oficial al unor dintre principalii furnizori de utilaje și echipamente agricole, cum ar fi: JCB, Kverneland, Hardi, Great Plains, Trimble, Petkus și altele, iar echipa de specialiști, la necesitate, oferă servicii de asistență pentru agricultorii care au achiziționat tehnică agricolă astfel încât aceștia să poate realiza toate lucrările în termeni optimi.

Luminita Crivoi
Luminita Crivoi
Expert în agricultură

Citește și ›

Advertoriale