image
Sursa foto: Profimedia

O tânără mămică a plecat să-şi serbeze majoratul și și-a uitat copilul de nici 2 ani în casă: micuţa a murit de foame

Verphy Kudi a fost acuzată de uciderea fiicei sale în vârstă de doar un an şi 8 luni. Micuţa Asiah a fost uitată de mama ei în apartamentul din Brighton şi a murit de foame. Kudi a mers la o petrecere de ziua ei, împlinea 18 ani, dar s-a mai întors acasă abia peste aproximativ 6 zile. În tot acest timp, tânăra a călătorit la Londra şi Coventry.

Procurorii au analizat datele de pe camerele de supraveghere şi au stabilit că Verphy Kudi s-a întors acasă după 5 zile, 21 de ore şi 58 de minute. Imediat ce a intrat în apartament, Kudi a sunat ambulanţa şi a spus că "bebeluşul ei nu se trezeşte". Paramedicii au declarat autorităţilor că atunci când au ajuns, Kudi era "incoerentă, abătută și complet zăpăcită", potrivit Observator.

Micuţa Asiah a fost dusă la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul. Cauza morţii: înfometare, răceală, dezhidratare severă și numeroase erupții pe piele, din cauza scutecului murdar. Verphy Kudi a negat însă toate acuzaţiile care i s-au adus. Ba mai mult, tânăra a susţinut în faţa autorităţilor că a fost tot timpul în apartament, excepţie fiind momentul în care a plecat la Londra, şi chiar şi în această călătorie şi-a luat copilul cu ea.

Noutăţile partenerilor

comentarii: