image
Sursa foto: mai.gov.md

Ministrul Afacerilor Interne și-a anunțat într-o ședință de lucru prioritățile majore și cele trei criterii de evaluare

Ministrul Afacerilor Interne Ana Revenco a convocat astăzi o ședință de lucru cu conducătorii subdiviziunilor Aparatului central al MAI.

Ana Revenco a reiterat că prioritățile majore care necesită a fi realizate sunt: restabilirea demnității și prestigiului angajaților MAI, și prestarea serviciilor de calitate către cetățeni în mod rapid și echidistant astfel fiind asigurat sentimentul de siguranță și satisfacție în urma cărora va fi restabilită încrederea în Ministerul Afacerilor Interne.

Totodată, Revenco a anunțat și cele 3 criterii de evaluare de care se va conduce și care solicită să fie și în activitatea angajaților, și anume integritatea, finalitatea acțiunilor inițiate și capacitatea de reacționare la necesitățile cetățenilor și în situațiile de urgență. 

De asemenea, în cadrul ședinței ministrul de Interne l-a prezentat pe noul secretar de stat, Serghei Diaconu și a comunicat echipei manageriale să ofere toată asistența necesară întru asigurarea realizării priorităților stabilite.

Noutăţile partenerilor

comentarii: