image
Sursa foto: Getty Images

Manchester United încearcă să-l deturneze pe Messi din drumul spre Paris! Anunțul făcut de BBC

Leo Messi (34 de ani) s-a despărțit oficial de FC Barcelona și negociază intens un transfer la PSG. Cu toate acestea, presa din Marea Britanie anunță că pe fir a intrat și Manchester United.

Messi era așteptat în aceste zile la Paris, dar pentru moment a rămas la casa lui din Barcelona, unde luni a fost vizitat de prietenul Luis Suarez. Avocații lui Messi discută în aceste momente termenii contractului propus de PSG, dar Manchester United ar fi gata să trimită o ofertă pe ultim moment pe adresa argentinianului.

Conform BBC, care citează Daily Star, conducerea lui Manchester United plănuiește o ofertă pentru Messi. "Diavolii" vor să profite de situația celor de la PSG, care sunt nevoiți să vândă mai mulți jucători pentru a nu încălca fair-play-ul financiar în cazul transferului lui Messi, și să facă o ofertă de ultim moment.

Britanicii notează că șefii lui Manchester United se gândesc dacă un asemenea efort ar aduce un plus în cadrul clubului, atât din punct de vedere financiar, cât și sportiv. Englezii iau în considerare vârsta lui Messi și faptul că acesta nu va mai juca mulți ani la cel mai înalt nivel.

Messi a intrat in sala de conferință în lacrimi, pentru a spune ”adio” clubului la care a activat timp de 21 de ani. În 2000 a fost transferat argentinianul la grupele de juniori de pe Camp Nou, iar în 2005 a debutat pentru echipa mare.

”Anul trecut știam ce voi spune, dar anul ăsta nu eram pregătit. Atât eu, cât și familia mea voiam să rămânem aici, să stăm acasă și să ne bucurăm de viața pe care o avem în Barcelona de atâția ani. Toți anii aceștia pe care i-am avut au fost extraordinari. Am fost toată viața mea aici, încă de când aveam 13 ani. După 21 de ani plec cu soția mea și cei 3 copii catalani-argentieni ai mei. Nu pot promite că nu mă voi întoarce pentru că aceasta este casa mea.

Sunt total recunoscător tuturor coechipierilor, tuturor oamenilor, sunt atât de mulți oameni cărora vreau să le mulțumesc. Am dat totul pentru acest club încă din prima zi când am sosit și sunt atât de recunscător pentru toată dragostea pe care mi-au oferit-o oamenii”, a spus starul argentinian.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: