image
Sursa foto: Twitter @infobaedeportes

Leo Messi e la Paris! Cum a apărut în fața fanilor lui PSG

Leo Messi (34 de ani) a aterizat în Paris pentru a face vizita medicală și a semna contractul cu PSG. Acesta a fost așteptat de un număr impresionant de fani la aeroportul din capitala Franței.

Argentinianul i-a salutat scurt pe fanii lui PSG și a apărut îmbrăcat cu un tricou alb, cu mesajul ”Ici c'est Paris”, adică ”Aici e Parisul”, sloganul vicecampioanei Franței.

Nici Neymar nu a mai așteptat anunțul oficial al transferului. Fostul coechipier al lui Lionel Messi de la Barcelona, brazilianul Neymar, este foarte încântat că va forma din nou o echipă cu superstarul din Argentina, mai ales în contextul în care mult timp s-a vehiculat că Neymar ar dori să își forțeze plecarea de la PSG pentru a se reuni cu Messi.

Brazilianul este în culmea fericirii și a postat pe rețelele de socializare un videoclip cu cei doi peste care a scris ”Din nou împreună!”.

La câteva minute după ce starul argentinian a aterizat pe Aeroportul Le Bourget, PSG a postat un clip de 13 secunde în care anunță că a făcut un nou transfer, însă fără a oferi numele jucătorului. În schimb, toate elementele prezentate în montajul respectiv duc către Leo Messi.

Un avion, tricoul naționalei Argentinei și cele șase Baloane de Aur așezate lângă Turnul Eiffel sunt elementele cheie din videoclipul postat de PSG. De asemenea, în vestiarul lui PSG, între tricourile lui Neymar și Mbappe a fost așezat un drapel al Argentinei.

"Un nou diamant în Paris", au scris francezii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: