Maia Sandu se va întâlni, mâine, cu Dmitri Kozak. Cine va mai participa la întrevedere, alături de șefa statului

Șefa statului, Maia Sandu, a confirmat că va avea, mâine, o întrevedere cu șeful-adjunct al administrației președinției Federației Ruse, Dmitrii Kozak, în cadrul vizitei pe care acesta o întreprinde în Republica Moldova. Maia Sandu a anunțat și cine va participa, alături de ea, la întâlnirea cu oficialul rus.

Foto: UNIMEDIA

„Președintele R. Moldova este responsabil de politica externă sau are prerogative importante pe partea de politică externă și, respectiv, eu voi avea o întâlnire, la care va participa și viceprim-ministrul, Ministrul de Externe. Și viceprim-ministrul pe problemele conflictului transnistrean va participa la această întrevedere, pornind de la domeniile de competență”, a precizat Maia Sandu, după ședința Consiliului Suprem de Securitate.

Șeful-adjunct al administrației președinției Federației Ruse, Dmitrii Kozak, vine, mâine, în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Oficialul rus se va întâlni cu reprezentanții puterii de la Chișinău, pentru a discuta temele prioritare ale agendei bilaterale moldo-ruse.


Pub