(video) Chișinău: Momentul când o șoferiță părăsește carosabilul şi intră cu maşina în câţiva pietoni

O şoferiţă ar fi confundat pedalele maşinii (conform autorului fotografiilor de mai jos) şi a intrat cu aceasta pe un trotuar pe care se deplasau mai mulţi pietoni. Urmările puteau fi mai grave dacă nu existau nişte scări în care vehiculul s-a oprit. Totul s-a întâmplat în după amiaza zilei de ieri la intersecția străzilor Ismail şi Mitropolit Varlaam din capitală.

VIDEO: autoblog.md

Natalia Stati, ofiţerul de presă al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, ne-a putut informa că situaţia dată a fost înregistrată la ora 16:17 printr-un apel la 112.

La volanul automobilul Dacia se afla o femeie în vârstă de 60 de ani. Acesta a pierdut controlul asupra volanului, a derapat de pe traseu, a lovit şi doborât un parapet, după care au fost lovite două femei ce se deplasau pe trotuar.

Cum a derapat şi cum a pierdut controlul volanului nu este clar, reieșind din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere care arată cum automobilul rulează înainte fără nicio intervenție asupra direcției din partea şoferiţei.

Pietonii răniți au fost preluaţi de ambulanţă şi transportați la spital. Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Cmentariile sunt închise