GBS: Peugeot – partenerul potrivit pentru afacerea dvs

Articol de: “GBS” SRL

Creșterea și dezvoltarea afacerilor sunt importante pentru orice antreprenor, dar importul, exportul, livrarea – toate aceste domenii necesită utilizarea unor echipamente specializate.

Ce caracteristici sunt cele mai importante pentru o companie care decide să cumpere un vehicul de serviciu? Creând o listă, următoarele particularități ar trebui setate ca prioritate: convenabil, siguranță și mentenabilitate, eficiență.

Astfel spus, Peugeot este să ofere o gamă largă de vehicule pentru a satisface cerințele dvs. profesionale specifice – autoutilitare și diverse altele.

Peugeot Boxer – calitate fără compromisuri. Oricare ar fi sarcinile dvs. profesionale, Boxer va fi întotdeauna pentru a face față muncii – zi de zi, săptămână după săptămână, an de an.

Este o mașină care prezintă un nivel înalt de siguranță, formă proporțională, este nepretențioasă în întreținere, plăcută de gestionat și convenabilă pentru încărcare.

Nivelul ridicat de protecție oferă o structură consolidată a caroseriei, dar și sisteme precum ESP, HDC, ABS, ASR, încălzire auxiliară Webasto.

La reprezentantul oficial al Peugeot în Moldova, showroomul auto GBS, este disponibil un model cu motor diesel de 2.0 litri (160 CP), cuplat la o cutie manuală în şase trepte, dar și o gamă completă de transformări comerciale care vor satisface necesitățile afacerii dumneavoastră.

Peugeot Partner – practicitate excepțională. O furgonetă compactă care combină valorile de bază ale unui vehicul de afaceri: caracterul practic, funcționalitatea și mobilitatea. Un vehicul multifuncțional care va deveni indispensabil pentru îndeplinirea activităților zilnice, în oraș și nu numai.

Acest model este indispensabil pentru transportul de mărfuri datorită zonei de încărcare ergonomice și spațioase, dar și a sistemului modular care vă permite să plasați obiecte voluminoase. Iar sistemul avansat Grip Control asigură o manevrabilitate sigură.

În showroomul GBS, Peugeot Partner este disponibil cu un motor diesel de 1.6 litri (92 CP) și o gamă completă de tehnologii inovatoare pentru a se potrivi nevoilor specifice ale afacerii dumneavoastră.

Achiziționând un vehicul comercial Peugeot de la reprezentantul oficial GBS puteți beneficia de servicii de leasing și de Trade-in, precum și de servicii de reparație și deservire garantate a automobilului timp de 3 ani sau pentru primii 100.000 de km parcurși, în funcție de ceea ce se va întâmpla mai întâi.

Vă așteptăm în showroom-ul GBS:
Chișinău, str. Calea Orheiului 20/2
Număr de telefon de contact: 022-022-500
Peugeot Moldova

P.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://kpta.teknik.unpas.ac.id/info/ https://piramida.cimahikota.go.id/storage/banner/