fbpx

Parlamentul se va convoca în sesiune extraordinară, în perioada 13-25 august

Parlamentul se va convoca în sesiune extraordinară, în perioada 13-25 august curent. Hotărârea a fost aprobată marți de Biroul permanent al Legislativului. Prima ședință a sesiunii va avea loc vineri, 13 august, cu începere de la ora 10:00.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Proiectul ordinii de zi, aprobat de Biroul permanent, include proiectul de modificare a Legii cu privire la Autoritatea Națională de Integritate și Legii privind declararea averii și a intereselor personale; proiectul de modificare a Legii cu privire la Procuratură.

De asemenea, este inclus proiectul de lege pentru modificarea Legii privind piața produselor petroliere; proiectul de  modificare a articolului 8 din Legea cu privire la Centrul Național Anticorupție; proiectul de lege privind modificarea unor acte normative (transparența modului de alegere a membrilor CSM și CSP).

Totodată, în ordinea de zi propusă figurează mai multe proiecte de hotărâre: proiectul de hotărâre privind constituirea Comisiei speciale pentru selectarea candidaților la funcția de Avocat al Poporului; proiectul de hotărâre privind demisia unor membri ai Plenului Consiliului Concurenței.

Articole asemănătoare

Back to top button