A fost bătut până la moarte de către prietenul său de pahar

Un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost ucis cu pumnii și picioarele de către un amic de pahar, în vârstă de 40 de ani, în apartamentul său din capitală. Crima a avut loc noaptea trecută.

Foto:

Potrivit poliției, cadavrul victimei a fost depistat în această dimineață, zăcând dezgolit la podea, în dormitor, cu mai multe urme de moarte violentă.

La fața locului, oamenii legii au stabilit că ușa apartamentului era deschisă, după ce ar fi fost forțată. În urma investigațiilor operative, au fost reținuți doi suspecți în comiterea acestei crime.

Este vorba despre doi bărbați, de 28 și, respectiv, de 40 de ani cu care, noaptea trecută, victima ar fi consumat alcool.

Cei doi au fost reținuți de polițiști, iar în cadrul audierilor, cel de 28 de ani le-a povestit polițiștilor cum a fost comisă crima. Acesta susține că, după miezul nopții, între gazdă și bărbatul de 40 de ani s-a iscat un conflict, care a degenerat într-o bătaie.

Dânsul ar fi aplanat conflictul și s-a dus la culcare, însă peste ceva timp s-a trezit din nou din cauza gălăgiei și l-a văzut pe bărbatul de 40 de ani cum îl bătea pe cel 46 de ani, cu picioarele în piept și cap, în timp ce ultimul zăcea la pământ.

Cei doi au fost reținuți pentru 72 de ore, pe numele lor fiind pornit un dosar penal. Oamenii legii susțin că suspectul, de 40 de ani, și-ar fi recunoscut vina.


Pub